Rix Trade skriver nytt rikstäckande avtal!

Rix Trade har slutit ett avtal om ensamrätt på Eigers moduler i Sverige. Vi erbjuder nu en mycket mer kostnadseffektiv bod än de som redan finns på den svenska marknaden. Vi på Rix Trade tror att Eigers bygg- och kontorsbodar blir ett riktigt bra komplement till våra mer skräddarsydda lösningar från leverantören Ryterna.

Eigers moduler har sina rötter i husbyggen, men valde att övergå till att bygga bodar i stället då de såg en stor marknad för dessa.

Eigers har fokuserat på att utveckla en kostnads-, tids- och materialeffektiv bod, och de har lyckats. Eigers bodar är byggda i lokala material, även fönster, dörrar och golv är tillverkade lokalt och detta gör att byggprocessen kan utföras med mycket bättre kostnadskontroll än vad som annars vore möjligt.

Eigers utbud:
Kontorsbodar
Kontorsbodarna fungerar lika väl för den stora som den lilla arbetsplatsen. Används med fördel som mötesrum, kontor, fikarum eller matsal - det är helt upp till dig!

Personalbodar
För att kunna erbjuda sin personal en god arbetsmiljö så räcker det inte med att arbetsplatsen fungerar. Allt runt omkring är minst lika viktigt; saker som omklädning, dusch, lunch, och toalettbesök är allihopa en del av vardagen och bör fungera smärtfritt. Därför vill vi nu erbjuda riktigt trevliga personalbodar som hjälper till att skapa en god atmosfär inom företaget.

nyheter